Localitzat.org
Olivera Rodona

GMM

Inici | Estat esplais | GMM
El local actual de l’esplai GMM està situat a la Plaça del Nord, número 7-10, dins l’edifici dels Lluïsos de Gràcia, entitat centenària de la qual formem part, conjuntament amb 19 seccions més. Enguany, com mostra el logotip de l’esquerra, celebrem el 75è aniversari de l’esplai, que va néixer i ha anat evolucionant dins d’aquesta entitat del barri gracienc.

Cada grup d’edat de l’esplai té una sala pròpia on poder estar els dissabtes. Aquestes sales comuniquen totes amb una sala una mica més gran, on acostumem a fer les reunions de tot l’equip de monitores/s, realitzar berenars amb tots els infants i les famílies i guardar material i disfresses en diversos armaris. Tanmateix, l’esplai no disposa d’aquesta sala permanentment: durant la setmana s’hi fan activitats d’altres seccions de Lluïsos de Gràcia (ball, teatre, etc.). A més, l’entitat també la lloga per fer-hi esdeveniments festius. Abans disposàvem de l’esmentada sala per realitzar de les reunions de l’equip, però ara l’hem de reservar i només ho podem fer si hi ha disponibilitat. D’altra banda, les monitores/s disposem d’un espai petit propi on guardem el material que més usem i els nostres objectes personals. Allà és on acostumem a reunir-nos si som tan sols els monitors/res d’un grup d’edat. Com a esplai GMM, si els reservem i no estan ocupats, també podem disposar puntualment d’altres espais polivalents dels Lluïsos de Gràcia.

Tot i el que hem explicat, la situació canviarà durant més d’un any. El proper 5 de maig d’aquest any 2014, Lluïsos de Gràcia emprendrà un ambiciós projecte de reformes que es va aprovar amb el conjunt de socis de l’entitat i que afectaran a tot el local. Quines repercussions tindrà la realització d’aquestes obres per nosaltres? · Disposarem d’un espai que ens facilita Lluïsos de Gràcia a l’escola La Salle de Gràcia, però serà únicament en horari d’esplai per ser-hi amb els infants. · Lluïsos de Gràcia ens ha dit que podrem fer servir algunes sales per fer reunions, però serà en horaris molt limitats. · Haurem de fer un trasllat de tot el material que es guardarà en diversos espais.


^